Cineva ca mine

De la primul prezervativ lubrifiat și aromat până la sigiliul de calitate promovat la nivel global, Durex s-a straduit întodeauna să fie cel mai cunoscut brand preocupat de bunăstarea relațiilor sexuale. Pe parcursul activității au creat și au lăsat ca moștenire de la o generație la alta, o atitudine mai pozitivă față de sexualitate și aspiră la o lume în care putem discuta deschis despre sex, tinerii beneficiază de o mai bună educație pentru sănătatea reproducerii, iar cuplurile se pot bucura de actul sexual în siguranță.

Intenția brandului vizează în mod direct cuplurile definite în orice fel, indiferent de vârsta partenerilor, orientarea sexuală, aspectele sociale și economice. Chiar dacă este o relație de scurtă durată sau primul contact sexual, indiferent dacă este dragoste la prima vedere sau o relație care se consolidează timp, brandul valorizează sentimentele de siguranță, deschidere și pasiune în relația sexuală și combate referirea doar la act în sine prin asocieri cu libertatea de a trăii și a iubii.

Personalițile brandului se evidențiază a fi confidentul care crede cu tărie în importanța misiunii, abordabilul mereu pregătit să preîntâmpine nevoile și jucăușul căruiă îi place la nebunie ce face și inovează prin joacă.

collage-personalitati

Senzorialii vor căuta brandul pentru diversitate opțiunilor;

Sociabilii pentru temele de discuție asociate;

Grijulii se vor simții în siguranță datorită eficenței și calității;

Iar independenții vor căuta pentru accesibilitate.

We stand up for what we believe in and for what you believe in, and know that great sex it s about more than just sex.

Tonul vocii determină atitudinea cu care se raportează consumatorul la brand și variază în funcție de contextul de moment. În general tonul este determinat de activitatea de comunicare și  este folosit de la intim și pasional, la jucăuș și sexi. Întodeauna Durex va evita grosolonia, autosuficiența sau alte tonuri jignitoare și va păstra atitudinea încrezătoare.

În raportul propriu apărut în 2006-2007, Global Sex Survey, Durex a descoperit că 40% dintre tinerii care au beneficiat de sex ed, nu au reținut mare lucru sau le consideră ineficiente sau incomplete. Astfel universul asicierilor de percepție a început să se lărgească.

infecții cu transmitere sexuală, sarcină, cuplu, familie, sex, plăcere, debut sexual, relație pasageră, experiență sexuală, avort, consimțământ, comportament de risc, adolescenți, sexualitate, presiune, să spui NU

Prin programe de educație și voluntariat destinate tinerilor, parteneriatul cu MTV și lansarea campaniei în social media ”Someone like me”, Durex revoluționează mai mult decât educația sexuală ci și campaniile de BTL sau cele de expunere precoce a brandului.

 someone-like-me

Misiunea campaniei se regăsea sub umbrela responsabilității sociale și viza conectarea tinerilor la o conversație globală despre sănătatea reproducerii. Prin alți tineri instruiți care susțineau activitatea de educație între egali, barierele comunicării au fost distruse, iar experiențele au fost mult mai directe și cu un impact mult mai puternic.

În acest context competiția pe care o putem menționa și care se apropie de valoarea brandului Durex, este reprezentată de brandul Trojan și Love Plus

asemănări și diferențe!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s