Dragostea e o başină

Şi acum parcă şi văd o adunătură de Georgiane spanzurându-mă în piaţa Constituţiei în văzul lumii, să mă dea exemplu că aşa ceva nu se spune.

Trebuie sa recunosc că cea ce urmeaza să spun nu imi aparţine, s-a întâmplat într-o seara de sâmbătă când ne-am strâns mai mulţi la un pahar de… două….ia mai toarnă trei unde un bun prieten a început sa îmi descrie ideea lui cum că dragostea adevărată şi pură se rezumă la o başină domnule.

Da ştiu şi mie mi-au trecut o groază de idei despre dragoste, că e ca o ţigare ce se arde şi lasă în urmă scrum de amintiri, o şosea în miez de noapte unde atunci când treci în viteza mai apare o maşină şi încetineşti, de noi femeile mai romantice, dar asta cu başina nop, nu mi-a trecut prin minte.

Şi avem prima întâlnire unde fiecare acasa face pregatiri, mai aleas ea care se scanează din cap până in picioare foarte meticulos, emoţii „să nu râd  zgomotos ca de obicei, să nu ma înec cu propria saliva”, „nu uita! nu te scărpina între picioare”. Au trecut de prima întâlnire şi de a 2 si a 3 a şi hop a trecut un an, doi nu există o limită se poate întâmpla mai devreme sau mai târziu, toată lumea ştie că generaţia de azi e mai precoce. Şi avem două posibilitaţi:

 1.Într-o zi se întâmplă,  cu o discuţie în prealabil, în care el (nu am nimic dar de obicei el face primul pas) întreabă mai pe ocolite dacă poate sa faca asta, dacă ar deranja, dacă e pregatită, ea zice da, nu se întampla chiar în secunda 2 dar nu o să treca nici foarte mult, îndeajuns să poată ea digera discuţia şi el fasolea de la pranz.

2. Într-o zi se întâmplă şi punct.

În ambele ipoteze dacă celălalt partener trece peste sau i se pare ceva normal si mai şi precizează „cât de draguţ!”, atunci chiar e dovadă de iubire. Ce poate fi mai frumos decât sa te simţi confortabil şi comod lângă persoana pe care o iubeşti, să nu ai nici o reticientă, e dragoste pura fara minciuni şi fără ascunzişuri.

Mai avem un caz aparte, e contopirea destinelor, universelor, karma: când ea face puff şi el dupa o muşcă drăgălaş de o bucă, hai nu te strâmba că nu o să încep să vorbesc de mâncat fecalele iubitei sau iubitului, ne oprim aici.

Păi pe mine una m-a pus pe gânduri, şi atunci chiar îmi aminteam singură faza care o ştiu din „Băieţi buni” de pe PRO în care Jr îi spune ei:

„Simiţi fă?”

„Ce”

„M-am băşit!”

Reclame

4 gânduri despre „Dragostea e o başină

  1. cool.ce imi place e ca nu scrii ca o fata,de obicei fetele nu stiu sa scrie,romanteaza prea mult.you have the balls to write like a man:) si nu sunt nici misogin nici feminist.hehe

  2. da te gandesti ca si noi doi am avansat la nivelul in care ne putem basii unu in fata altuia…..dar asta imediat dupa faza cu scuipatu 😀 !!!!!

    jos cu pitzipoancele!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s