long time no see 2

am ajuns mai devreme cu 5min, in care am avut timp sa-mi scap haina pe jos, in timp ce ne plimbam am calcat in vreo 3 baltoci, m-am stropit pe spate foarte tare, m-am impedicat de vreo 2 ori, am scos sunete neortodoxe cand am ras (sper ca toate astea fac parte din naturaletea si flerul meu)…nici o sansa sa-i demonstrez ca am mai crescut si m-am schimbat, dar asta e ne cunoastem de mult timp si nu e capat de lume.

am vorbit de vrute si nevrute, fiecare cu se se ocupa in momentul actual, ce a mai facut intre timp, ce oameni care ne-au marcat am intalnit, ce planuri avem pe viitor…nu au fost momente moarte gen „cri, cri, cri”. e placut sa te intalnesti cu cineva asa dupa mult timp si sa observi cum fiecare si-a schimbat comportamentul, s-a cizelat si a facut ceva cu viata lui ( bine asta se aplica in cazul lui…eu mai putin).

probabil ca o sa ne auzim acum de ziua mea sau a lui, de carciun, anul nou, in general asa facem….pana data viitoare o sa incerc sa nu mai merg stramb, sa nu mai rad cu sughituri, si sa realizez si eu ceva in viata asta de muritor.

Reclame

2 gânduri despre „long time no see 2

  1. pisule, ma gandesc acu’…si parca te vad cand ai vb cu el la tel, si acolo, cu zambetul tau, cu sclipirea aia in ochishori..of pisule..cum merem am zis..o sa mai fie…”viatza e gri dar noi ne imbracam in roz!”…

  2. salut imi face placere sa citesc ce scrii tu , nu ma pricep la calculatoare internet etc nu stiu cum am ajuns aici dar iti zic ma repet imi face placere sa citesc ce scrii tu aici am citit mai multe .. vad ca scrie axicos weblog asa te o chema 😀 .. :p .. papa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s